De veilige, betaalbare wifi-oplossing van Verentis

Wifi as a Service

Met Wifi as a Service (WaaS) heeft u overal op locatie draadloos toegang tot uw gegevens. U kunt deze toegang gebruiken om zelf overal te werken, maar ook om bijvoorbeeld klanten of bezoekers toegang te geven tot een speciaal gastennetwerk.

Geen aanschafkosten voor u

Verentis biedt met WaaS een totaaloplossing waarbij u de apparatuur niet zelf hoeft aan te schaffen. Tegen een vast bedrag per maand bieden wij een veilige Wifi-oplossing waarbij alles is inbegrepen. Garantie, onderhoud, support en jaarlijkse licenties. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Betaalbaar en schaalbaar

Een belangrijk voordeel van Wifi as a Service van Verentis is de schaalbaarheid van de oplossing. Uw Wifi-netwerk is gemakkelijk aan te passen naar uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld extra dekking nodig voor een nieuw gedeelte in uw pand kan dit snel gerealiseerd worden. In veel gevallen betaalt u hiervoor niets extra’s.

Met Wifi as a Service bieden wij een totaal oplossing voor uw draadloze netwerk. Veilig en betaalbaar. Aanvullend verkrijgbare opties zijn een gasten-wifi, een landingspagina in uw huisstijl en VIP-support.

Meer weten?

Meer weten over Wifi as a Service? Neem dan contact met ons op via 088 – 99 088 11.