Verentis Enterprise Solutions ondersteunt grootzakelijke partners met het volledige proces van IT Asset Management, van inkoop tot de juiste verwerking aan het einde van de economische levensduur.

Wij helpen grootzakelijke bedrijven om hun IT-infrastructuur op flexibele en duurzame wijze te beheren.

We werken nauw samen met CTO’s en relevante afdelingen en combineren onze kennis en ervaring op de juiste manier met de behoeften van uw bedrijf.

Grootzakelijke ICT-oplossingen

U bent toe aan nieuwe hardware of heeft apparatuur over. Maar wat doet u met de oude? Het ligt voor de hand om die af te (laten) voeren. Daar komt echter wel het één en ander bij kijken.

U wilt immers niet dat met die hardware ook uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat komt te liggen. En die kans bestaat, ook als u alle apparaten gewist hebt.

Om dat te voorkomen, heeft Verentis het IAMPA-programma ontwikkeld. Hiermee wissen we al uw apparatuur gecertificeerd en onherstelbaar, waardoor er geen enkele verwijzing naar uw bedrijf meer op te vinden zal zijn.

Verentis Enterprise Solutions werkt aan een duurzame toekomst door te investeren in mensen en het milieu. Dit doen we op verschillende manieren.

Zo zijn we regionaal betrokken bij onder meer ICT onderwijs, Nldoet en diverse (lokale) sportverenigingen en -evenementen.

Daarnaast zijn we bewust bezig met het beperken van onze afvalstromen en streven we naar een papierloos kantoor. Dit is milieuvriendelijk, maar ook heel kostenefficiënt. Intern werken we onder meer met de Verentis Academy aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij delen graag onze ervaring

Vrijblijvende kennismaking over IT Asset Management.

Door dit formulier te verzenden verklaart u akkoord te gaan met ons privacybeleid.

Chris Versluis
+31 (0)88 99 088 88
+31 (0)6 462 162 02
c.versluis@verentis.com